هتل افضل

کلمات شوشتری

شوشتری فارسی
بَنگوُ ماست و خیار با پیاز
گیلاس لیوان
سیر بُقله سیر باقله (غذای شوشتری)
گُلُپ لُپ
دوو دوغ
اَنگون ظرف نگهداری مایعات
سیلون شیره خرما
حاصِل سبزی خوردنی
مَفتُ مهتاب
عَتابَه عتبه درگاه

ضرب المثل

خُودُم اَ تو میرُم دِشمِنونُم ا َدَر

خودم از درون می میرم ، دشمنانم از بیرون

تبلیغات

کارگاه بین المللی آموزشی مدیریت گردشگری پایدار از 15 تا 19 آبان  1398  باحضوراساتید خارجی ومدیران پایگاه های میراث جهانی سطح کشوربه میزبانی شهرشوشترآغاز شد.

این کارگاه با حضور سرپرست دفتر منطقه‌ای یونسکو در ایران و معاون میراث‌ فرهنگی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی و با شرکت مدیران پایگاه‌های میراث جهانی و پایگاه‌ های ثبت‌ شده در فهرست موقت میراث جهانی، در محل پایگاه میراث جهانی سازه‌های آبی- تاریخی شوشتر آغاز به کار کرد.

فرهاد عزیزی مدیرکل دفتر امور پایگاه‌های ثبت جهانی وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی در گفت و گو با خبرنگار میراث‌ آریا، هدف این دوره آموزشی که با ارتقای گردشگری پایدار و نحوه ایجاد زیرساخت و امکانات گردشگری در مناطق قرارگیری آثار و ایجاد زیر‌ساخت‌ها و امکانات توسعه گردشگری منطقه و جذب مشارکت جوامع بومی و توسعه اقتصادی بر پایه گردشگری برگزار می شود، استادان ایرانی و بین‌المللی به ارائه تجربیات و تدریس با موضوعات مرتبط از جمله تجارب جهانی در خصوص مواجهه با فرصت‌ها وچالش‌های گردشگری، اقتصاد در حوزه گردشگری، مدیریت تغییر و کاربرد آن در حوزه گردشگری فرهنگی خواهند پرداخت.

پایگاه اطلاع رسانی گردشگری شوشترwww.didomac.ir



لطفا به این پست امتیاز بدهید
تعداد نمایش : 154
امتیاز مثبت : 2
امتیاز منفی : 0

با تشکر ، امتیاز شما ثبت شد

متاسفانه امتیاز شما ثبت نشد ، لطفا دوباره امتحان کنید

امتیاز منفی
لطفا نظر بدهید

لطفا در مورد همین مطلب نظر بدهید. اگر می خواهید موضوعی دیگر را با ما در میان بگذارید ، از قسمت تماس با ما استفاده بکنید. با تشکر.

نظر شما با موفقیت دریافت شد

متسفانه پیام شما دریافت نشد. لطفا دوباره امتحان کنید

نظرات کاربران